Kada bus issvajotas optinis tinklas ?????
Na gerai jau gerai, pradejo mane gruzint per irc, tai bishki patixlinsiu ash savo buvusi posta...
"II Shilainiuose(ten kur ash gyvenu), parabole yra liewai, kad ir padidins tuos 10x, visvien ash jau tokiais greichiais priesh menesi dzhiaugiuos pas konkurentus, o apie lokalinio tinklo padeti IIsh. patys zhinot kokie koshmarishki ten reikalai su Parabole... 50kB/s vakarais ish Paraboles FTP ..."
Tik nebaninkit manes uzh reklama, nes jos chia nera, chia tik gryni faktai, ir mano kaip abonento pozhiuris i interneto tiekejus... Jei kas norit galit uzhginchyt, mielai padiskutuosiu...
"II Shilainiuose(ten kur ash gyvenu), parabole yra liewai, kad ir padidins tuos 10x, visvien ash jau tokiais greichiais priesh menesi dzhiaugiuos pas konkurentus, o apie lokalinio tinklo padeti IIsh. patys zhinot kokie koshmarishki ten reikalai su Parabole... 50kB/s vakarais ish Paraboles FTP ..."
Tik nebaninkit manes uzh reklama, nes jos chia nera, chia tik gryni faktai, ir mano kaip abonento pozhiuris i interneto tiekejus... Jei kas norit galit uzhginchyt, mielai padiskutuosiu...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- gintaras71
- Aktyvus narys
Jei prasidetu masinis begimas is "Parabole" ,tai sudziutu "Parabole"
pasninkaudama ($),liktu gal tik kai kuriu skaitmeniniu paslaugu teikeju
(turiu galvoje ne TV).
Beto nereikia buti naiviems,kad nieko tipo nevyksta(Nauja aparatura diegiama...).Kury laika gal dar ir bus sioks toks stabdis,bet niekas nepaleis
esancios rinkos be musio.
..................
.........
....
Jeigu yvyktu,kad tipo paveluota ir t.t del naujoviu,tai butu panasu,kad:
1.Ner ko cia skubet,mums ir taip puikiai sekasi...
2.Viskas eina pagal plana su konkurentais (Arba prievarta)...
Na as cia nieko tikrai nenoriu yzeisti,tai tik grubus pamastymas,be to
tai tik keliu minciu juodrastis (...) .
pasninkaudama ($),liktu gal tik kai kuriu skaitmeniniu paslaugu teikeju
(turiu galvoje ne TV).
Beto nereikia buti naiviems,kad nieko tipo nevyksta(Nauja aparatura diegiama...).Kury laika gal dar ir bus sioks toks stabdis,bet niekas nepaleis
esancios rinkos be musio.
..................
.........
....
Jeigu yvyktu,kad tipo paveluota ir t.t del naujoviu,tai butu panasu,kad:
1.Ner ko cia skubet,mums ir taip puikiai sekasi...
2.Viskas eina pagal plana su konkurentais (Arba prievarta)...
Na as cia nieko tikrai nenoriu yzeisti,tai tik grubus pamastymas,be to
tai tik keliu minciu juodrastis (...) .
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
777
iki 10 padidins ;]] Nichuja.. Bus diena 512, nakti 1024 (santykis 1:2). Cia I pirmam planui. :/ Na o jei rimtai 10 kart padidintu ir butu diena 2048kbps, nakti 4096 kbps (1:2 santykis tarptautinio srauto) tada parabole jau dasyvytu konkurentus ir net aplenktu keleta. Na bet pirmas variantas aktualiausias kad padidins 2 kartus viska .
- savanaudis
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
MonteniS, galetum ir maziau nervuotis... o siaip man atrodo cia dar vienas paraboles triukas norint islaikyti abonentus...tie pazadai GAL ir issipildys po menesio ar dvieju...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- savanaudis
- Aktyvus narys