Na ka mano greitis turi buti 1024 kb/s o dbr vos "JŪSŲ TESTO REZULTATAI - 888.8 Kbps"
kame kampas tai gal koks velnias uzvalde ineta ar kas ? virusu neturiu praejau su ad-ware se o ji kiek zinau patikima tai wa kame kampas ?
Sony, ir ka tu cia nori pasiekti?
Galvoji kas nors pasikeis? Tokiu temu jau yra tikrai nemazai, bet niekas nepasikeite. Ajk tiesiai i paraboles bustine ir aiskinkis, o jei esi nedrasus tokiam dalykui, skambink jiems ir paasikink interneto tiesas. Mes, abonentai, tau niekuo nepadesim
lietuvishki testai man juoka kelia, ypach tas legendinis tako pagal kuri ash puses mego ineto greiti turiu, tai dabar nejuokink zhmoniu ir nueik ishsitirk su normaliu testu. visu antra chia labai gali but kad pats uzhsilaginai
dar pamenu juokeliai berods threade visi zhvenge ish to testo rezultatu
gal ten yra ir normalus, ash nieko nesakau, bet kad buvo vienas juokingas tai yra kaip sakant faktas
A chia visiem planam bus sitie pokyciai? Nes dauguma jau megaujasi belekokiu greiciu is lietuvos, a man tai kajp po senovei viskas?
Ar chia tik pas mane "sugedo" internetas..
patarimas parabolej: labai neishsigaskit milzhinishko bandwidtho ish pat pradzhiu nes visi des siustis viska, nu bet zhinoma po kurio laiko banga atslugs
Atsiemu zodzius!! del 10 kartu greitesnio ineto galima pakenteti liux sito is paraboles tai maziausiai tkejausi nu ka laukiam o po kiek laiko mazdaug tai ivyks ? GO GO parabole !! as jus raginu
Nebus 10 kartu. Dvigubas bus ir tiek. Jei dabar turi 128 bus 256 kbps ir taip toliau. Tipo nepazisti paraboles :/ Va meganet jau pries menesi pasidares padorius greicius.