Apklausa - atsiliepimai apie Euteka, Failana ir Dokeda

Moderators: Leonas, steponas

Ką manote apie Dokedos reklamą?

Teisinga reklama
6
16%
Melaginga reklama
21
55%
Nuomonės neturiu
11
29%

Total votes: 38

Martis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

:)

Post by Martis »

nu nereikia cia varyt ant paraboles sitaip. As esu optimistas, todel manau kad gerai ir to ka turim. Mane visiskai tenkina diena greitis 200 , ryta 400 is ftp. Anksciau gi 35 budavo ir nieko dziaugdavomes :D
O vat as susidomejau, cia 300 abonentu vien kaune?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Man atrodo virš 300 abonentų jau buvo 2002-10-31 :? Dabar, dėl kai kurių dalykų, abonentų skaičiaus negarsiname... :roll:
UAB "Parabolė" direktorius
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

:roll: , kai buvo 200 abonentu saket plesit ftp netgi iki 600GB :shocked!: , o dabar kai jau ~400[speju], tai manot uzhtex ir tu varganu 240GB :roll: ... Nieko sau filosofija...
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

Visas atsiremia i litus.Jei ner litu nenorek ir vietos.O siap gal paskiriam ENFORCER tada ftp administratoriumi kad zmogus taip cia nepatenkintas gales pats tvarkyt ftp paziureciau kaip jam sektusi.Gal kas gausis.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Taigi plėsčaiu, bet įdiegus į FTP trijų HDD sistemą ne taip paprasta pasidarė tai padaryti... :(
Daug žmonių dabar laukia MAIL ir MĖGĖJO planų :!:
Adminai yra užimti šiuo darbu, o dėl FTP tarėmės su Mariumi gal pavyks surasti firmą ar šiaip žmogų, kuris šitas sistemas gerai žinotų ir galėtų jas greitai ir profesionaliai sutvarkyti, o tai patiems tvarkant užima nemažai laiko... :cry:

Gal ką galite patarti :?:
MonteniS

Post by MonteniS »

Del ftp vietos problema sprendziama ir tau enforcer asmenishkai lygtai sakiau, menesio begyje idiegsim sistema kuri automatiskai salins seniausius failus jei truks vietos ir visada ftp bus neuzimtas nepriklausomai nuo hdd talpos. Maziau nervu, maziau pykcio, viskas bus gerai :wink:
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

Ash ir nepyxtu, tik wat kad nusibodo tas "greitai" :roll: ...
P.S. Dar gripas mano uzhpuole, taj neber ka veikt :roll: , tai bandau diskutuot :roll: ...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamasis EnForceR :D :D :D
kaip sako geniali rusų patarlė: "spieška nužna pri lovle blox i pri ponose" :lol: :lol: :lol:
Nors jau tikrai laikas susitvarkyti šitą šašą :roll:
rmask
VIP
VIP

Post by rmask »

cia kaip jau enforcer pastebejes buwo

kam reikalingas tas PUB??? kaupti senienas?

paildomi Gb manau nepamaisytu ?
Egilis
Naujokas
Naujokas

Post by Egilis »

steponas wrote:Taigi plėsčaiu, bet įdiegus į FTP trijų HDD sistemą ne taip paprasta pasidarė tai padaryti... :(
Daug žmonių dabar laukia MAIL ir MĖGĖJO planų :!:
Adminai yra užimti šiuo darbu, o dėl FTP tarėmės su Mariumi gal pavyks surasti firmą ar šiaip žmogų, kuris šitas sistemas gerai žinotų ir galėtų jas greitai ir profesionaliai sutvarkyti, o tai patiems tvarkant užima nemažai laiko... :cry:

Gal ką galite patarti :?:
Sveiki Steponai, na turiu siokia tokia ideja.
Jei reikia pagalbos kreipkis i mus t.y. http://www.itmaster.lt/

iki
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Problemos buvo su raidu, ar kaip jį ten, bet atrodo iš mirties taško pajudėjo. :? Tikriausia užteks laiko savo jėgomis apsiliuobti... :roll:
Dėkui už pasiūlymą - jei kas žinosiu kur kreiptis :wink:
Owl
Pradedantis
Pradedantis

Post by Owl »

Sveiki,
2 EnForceR: taip yra trukumu, ju visur yra, bet patikeke ka rudeni dar buvau Failane - tai man daugiau kainavo telefono saskaitos, negu abonentinis mokestis, beto FTP tada bent jau pas mane nebuvo.
2 Staponas: pliusai - internetas greitis ~ pastovus, ftp, forumas, geresnis personalas (operatyviai sprendziamos problemos), radijas, zaidimu serveriai, psdto dezute, supratingas direktorius besidomintis abonentu nuomone(sutikit - kitur sudetinga rasti kad direktoriui tai rupetu)
minusai: asmeniskai nesu linkes pjauti sakos ant korios sedziu, bet jei saked, kad padeda... Ftp kaip ir visa bendruomene apmirus, istiesu vietos siam ftp mazoka ir tvarkos truksta, butu neblogai didesnis greitis (ka vede interneta man sake jo padidinos sparta Lietuvoj ir dar didins uzsieny), ilgameciai planai kartais atsibusta norisi kazko dabar. ;)

Kaip spresti sias problemas - nezinau, bent jau kolkas. As tik issakiau savo nuomone. Manau kad puiki priemone yra rengti meet'us tai pakelia abonentu upa ir skatina juos agituoti, girti Parabole. Bent jau as kokias dvi savaites dar dalinausi ispudziais su draugais. Kolkas tiek.

thx,
-=Owl=-
Post Reply