Kada bus issvajotas optinis tinklas ?????

Moderators: Leonas, steponas

MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Ir prie ko cia interneto administratoriai ka ? tu dr4gula tai stenkis nerasineti nesamoniu, nes uz tokius dalykus irgi visokie banai ir kiti negerumai gresia. Mano nika ir kas po juom parasyta bet kas gali ir taip perskaityt. :evil:
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

MonteniS wrote:Ir prie ko cia interneto administratoriai ka ?
o kas kalti del interneto ir vietinio tinklo paslaugu? abonentai, kad jie (kai kurie) daug siuncia? tai kam tada tas internetas? kad tik po delfi palandziot? as tai nesuprantu paraboles politikos... juk nesat tokie durni, kad matydami, kaip is jusu "pucia" abonentus kitos firmos su savo pasiulymais, o jus net su savo abonentais nebendraujat? sefo, tai isvis neprisimenu, kada maciau...prisimenu laikus kai segfas prirasydavo dar daugiau negu kox bolik ar kiti flooderiai per diena, ir viska isaiskindavo zmones... tada ji tikrai daugelis gerbe uz atviruma, pastangas ir t.t. o dabar susidaro toks vaizdas, kad arba parabole kazkam parduota arba sefui pinigai smegenis susuko ir jam nelygis su "prasciokais" bendraut....
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

M-fucker, as ne flooderis . Ir isvis ATSTOKIT nuo manes !
Image
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

M-Fucker nesinervuok, ash cia tuo norejau pasakyt jo ash ne interneto administratorius, ok ? Kad forumo administratorius toli grazu dar ne interneto :wink:
narkata
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by narkata »

MonteniS, pasakik mums tiesa kodel musu p.Steponas neapsilanko sicia.
Kiek as girdejau, kad jam biski su sirdim blogai [syta sake kur vietoi p.Stepono sedi ir cia buvo pries gerus du menesius]
Image
PC: (A64 3500+/2048MB/250GB/GF7800GTX/5.1/420W/17')
Internet: MegaNet D2
Image
Gotenas

Post by Gotenas »

maciau kazkada stepona maximoj...pirko 17 bonkiu vyno :D laukdamas ejlej paskaiciavau kai jis ten deliojo.. :D
Creative
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Creative »

Gal Prasigere stepas :)
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

MonteniS wrote:M-Fucker nesinervuok, ash cia tuo norejau pasakyt jo ash ne interneto administratorius, ok ? Kad forumo administratorius toli grazu dar ne interneto :wink:
as isvis nesinervuoju, as ramus kaip belgas, o kurioj vietoj as sakiau, kad TU esi tinklo adminas? kazkaip neprisimenu...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

Negi ner ka veiki daugiau ? Butina apsneketi zmogu uz akiu ? Nuo kada lietuvos prezidentas ima ir atrasineja i kiekvieno durnelio laiska parasyta belenkoki :/ Tu paskaityk planus paraboles. Kas parasyta ta ir gauni - uz kosmine kaina 256 kbps.
O ftp tai tik papildoma paslauga, kurios gali ir nebuti.
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Kim, tu cia tipo man skyriai... priciom cia kiekvieno durnelio laiskai.. jej zmones normaliai paklausia, kodel negalima atsakyt? bet kai zmogus anksciau aktyviai bendraves su zmonem staiga dingsta tai man keista... o del ftp, tai man **, as jo net neminejew, as minejew vietini tinkla, ftp del manes gali nors ir sia minute uzdaryt, man isvis si paslauga nereikalinga.
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

ne tau. ale koks skirtumas..
DJ Kebas
Naujokas
Naujokas

Post by DJ Kebas »

Tai kam cia reike apgaudinet abonentus rasyt nesamones ? nusivyliau parabole pries du metus perabole buvo cool, o dabar meslo kruva, o steponas tai isvis malacius :evil:
DJ Kebas
Naujokas
Naujokas

Post by DJ Kebas »

Aciu kad istrininejat postus :evil:
Dainius23

Post by Dainius23 »

Tiesą sakant parabolė tikrai pasišiukšlino. Bendraut su abonentais BŪTINA, nes su tokiom nuotaikom kaip M-fucker, kiti irgi pradeda negerai galvot, o mefanetas tik ir laukia tokių nusivylusių. Aš tiesą sakant perku ne tik internetą, pet ir aptarnavimą. čia ir yra PASLAUGOS esmė. Kodėl žmonės mersus perka. Tikrai ne dėl išskirtinių savybių, nes ir kitos mašinos nemažai jų turi. Perka dėl aptarnavimo, požiūrio į klientą ir kito APTARNAVIMO. Ir negaila tada mokėt babkes. O čia kas dedas. Kim, jei tau parabolės šefas beveik prezidentas, tai siūlau prasiplaut smegenis, nes "klientas visada teisus" - beje ne aš sugalvojau.
DJ Kebas
Naujokas
Naujokas

Post by DJ Kebas »

? :?:
Post Reply