Kada bus issvajotas optinis tinklas ?????
- M-fucker
- Aktyvus narys
o kas kalti del interneto ir vietinio tinklo paslaugu? abonentai, kad jie (kai kurie) daug siuncia? tai kam tada tas internetas? kad tik po delfi palandziot? as tai nesuprantu paraboles politikos... juk nesat tokie durni, kad matydami, kaip is jusu "pucia" abonentus kitos firmos su savo pasiulymais, o jus net su savo abonentais nebendraujat? sefo, tai isvis neprisimenu, kada maciau...prisimenu laikus kai segfas prirasydavo dar daugiau negu kox bolik ar kiti flooderiai per diena, ir viska isaiskindavo zmones... tada ji tikrai daugelis gerbe uz atviruma, pastangas ir t.t. o dabar susidaro toks vaizdas, kad arba parabole kazkam parduota arba sefui pinigai smegenis susuko ir jam nelygis su "prasciokais" bendraut....MonteniS wrote:Ir prie ko cia interneto administratoriai ka ?
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- M-fucker
- Aktyvus narys
as isvis nesinervuoju, as ramus kaip belgas, o kurioj vietoj as sakiau, kad TU esi tinklo adminas? kazkaip neprisimenu...MonteniS wrote:M-Fucker nesinervuok, ash cia tuo norejau pasakyt jo ash ne interneto administratorius, ok ? Kad forumo administratorius toli grazu dar ne interneto
UAB "Fybyr-Vybyr"
Negi ner ka veiki daugiau ? Butina apsneketi zmogu uz akiu ? Nuo kada lietuvos prezidentas ima ir atrasineja i kiekvieno durnelio laiska parasyta belenkoki :/ Tu paskaityk planus paraboles. Kas parasyta ta ir gauni - uz kosmine kaina 256 kbps.
O ftp tai tik papildoma paslauga, kurios gali ir nebuti.
O ftp tai tik papildoma paslauga, kurios gali ir nebuti.
- M-fucker
- Aktyvus narys
Kim, tu cia tipo man skyriai... priciom cia kiekvieno durnelio laiskai.. jej zmones normaliai paklausia, kodel negalima atsakyt? bet kai zmogus anksciau aktyviai bendraves su zmonem staiga dingsta tai man keista... o del ftp, tai man **, as jo net neminejew, as minejew vietini tinkla, ftp del manes gali nors ir sia minute uzdaryt, man isvis si paslauga nereikalinga.
UAB "Fybyr-Vybyr"
Tiesą sakant parabolė tikrai pasišiukšlino. Bendraut su abonentais BŪTINA, nes su tokiom nuotaikom kaip M-fucker, kiti irgi pradeda negerai galvot, o mefanetas tik ir laukia tokių nusivylusių. Aš tiesą sakant perku ne tik internetą, pet ir aptarnavimą. čia ir yra PASLAUGOS esmė. Kodėl žmonės mersus perka. Tikrai ne dėl išskirtinių savybių, nes ir kitos mašinos nemažai jų turi. Perka dėl aptarnavimo, požiūrio į klientą ir kito APTARNAVIMO. Ir negaila tada mokėt babkes. O čia kas dedas. Kim, jei tau parabolės šefas beveik prezidentas, tai siūlau prasiplaut smegenis, nes "klientas visada teisus" - beje ne aš sugalvojau.