cia tik man ar viestiems :S ?

Moderators: Leonas, steponas

Sony
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Sony »

Offtopic krc prasideda :D
Image
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

Geros naujienos mieli biciuliai !! http://www.fortakas.net >> aprepties zona galit pasizeti, savo lesomis galit iki saves dasiplesti. Kam netenkina yra takas id cyti :))Bye bye miss parabole !!! Dekui uz nemalonias akimirkas drauge praleistas !!
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Kim, tik dabar pamatei? :)
.LinuxAS.
Pradedantis
Pradedantis

Post by .LinuxAS. »

Tai cia tik sarkuwos gatwei.
:)
Lizard
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Lizard »

Sony as irgi losiu d2 ir nenustebsiu jeigu tu losi monsterio serve :) Nes man irgi visiskai tas pats darosi :) Lagas 3000ms .. poksht wel 40ms... paloshi paloshi.. poksht wel 3000 ir kiekwienas toks pershokimas kas 20 - 30 sec :/ Sony pasakyk sawo acc jej te zajdi.. ka gal ishmastysim ;] :twisted:
Image
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Gotenas

Post by Gotenas »

joooo, paketu numetinejimas pagrindinis paraboles bruozas :)
dar + didelis pingas
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

chia jums paranoja tik, linkas kuri |5zU1RaW| dave praejo visai be timeoutu, laikiau ilgai norejau counter printscreen padaryt, bet ko tias patingejau dar det i ftp, etc.

o del pachio pingo, ash atejau i parabole del geresnio pingo kuri ji teikia, nei mano ex provideris :) ir iki shiol nesiskundzhiu, va tik greitis lievokas... :|
Image
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

kas chia apie pingus :? , normaliai ten eina, 5-7ms, ish ZhukaSS "ex-provaiderio" :P ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

hehe, nu zhinot senove ir jos patarles "palyja - nesitikek ineto kelias dienas" :D
Image
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

zhukaSS wrote:chia jums paranoja tik, linkas kuri |5zU1RaW| dave praejo visai be timeoutu, laikiau ilgai norejau counter printscreen padaryt, bet ko tias patingejau dar det i ftp, etc.

o del pachio pingo, ash atejau i parabole del geresnio pingo kuri ji teikia, nei mano ex provideris :) ir iki shiol nesiskundzhiu, va tik greitis lievokas... :|
Ta diena butent tuo momentu taip ir buvo, gal as kabelio is tinkleskes netraukysiu kas 10s? :lol:
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

supaisysi chia jus :D
Image
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

EX-Provider = Meganet. www.meganet.lt Pingai jei ka 4gubai geresni nei parabolej. Na o del greiciu tai labai panasus.
Sony
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Sony »

Lizard wrote:Sony as irgi losiu d2 ir nenustebsiu jeigu tu losi monsterio serve :) Nes man irgi visiskai tas pats darosi :) Lagas 3000ms .. poksht wel 40ms... paloshi paloshi.. poksht wel 3000 ir kiekwienas toks pershokimas kas 20 - 30 sec :/ Sony pasakyk sawo acc jej te zajdi.. ka gal ishmastysim ;] :twisted:
Na taip man taip buvo :) paskui atsibodo istryniau as ta d2 nes ten nepasileido harde vietos truko o dbr normalaus d2 nerandu ir taip losiau as monster serve :) vienintelis normalus servas su 1.10 :) ir dar pazystamu turiu :P1 aprenge kitas patarimu mestelejo :) gerai buvo... lizard o jei gali imesk dabartini d2 i ftp nes man dbr su patch neina :( nu zodziu :P

PS : man kazkas su ftp kad neileidzia vel parabole ?
Image
Post Reply